آیا نگه داشتن شیرخشک یا شیر مادر در مایکروفر از خاصیت شیر می کاهد

قرار دادن شیشه حاوی شیر خشک یا شیر مادر در مایکروفر برای گرم کردن، می‌تواند باعث ایجاد «نقاط داغ» در شیر شود یعنی قسمتی از شیر داخل شیشه بیش‌ازحد و بیشتر از قسمت‌های دیگر شیر گرم شود. این موضوع برای نوزاد بسیار خطرناک است، بنابراین هرگز شیر فرزندتان را با مایکروفر گرم نکنید.
برای گرم کردن شیر فرزندتان می‌توانید شیشه‌شیر را داخل یک ظرف آب گذاشته و روی گاز بگذارید. برای این‌که چک کنید آیا به دمای مطلوب رسیده‌اید یا نه، چند قطره از شیر را روی قسمت داخلی مچ دست‌تان بچکانید، همچنین می‌توانید گرم‌کن شیشه نوزاد را خریداری و آن را در منزل یا در ماشین استفاده کنید.

مواردی از کاهش سطح هموگلوبین خون در اثر مصرف شیر گرم شده با مایکروویو گزارش شده است. که به طور کلی از گرم کردن شیر با مایکروویو خودداری کنید. همچنین هنگام گرم کردن شیر مادر (منظور شیر مادر نگهداری شده در فریزر می باشد) در میکروویو، ایمنوگلبولین های موجود در شیر مادر به سرعت تخریب می شوند. در ضمن چون حرارت یکسان به قسمت های شیر نمی رسد، امکان سوختن دهان کودک وجود دارد.به همین دلیل استفاده از این دستگاه در گرم کردن غذای کودکان توصیه نمی شود.

شیر مادر را چقدر می‌ توان نگه‌ داشت؟

در دمای اتاق (حدود 25 درجه سانتی‌گراد) شیر مادر بین 4 تا 8 ساعت قابل نگهداری است.

در دمای یخچال (بین صفر تا 4 درجه سانتی‌گراد) می‌توانید شیر خود را بین 2 تا 3 روز نگهداری کنید.

در جایخی یخچال (یا فریزری که در «داخل» یخچال قرار دارد) تا 2 هفته می‌توان شیر مادر را نگهداری کرد.

در فریزر با دمای صفر درجه، شیر مادر بین 3 تا 4 ماه قابل نگهداری است.

اگر شیر یخ زده را گرم کردید، می‌توانید فقط تا 24 ساعت آن را در یخچال نگهداری کنید. اگر مقداری از آن مصرف نشد، باید آن را دور بریزید. یادتان باشد، هیچ‌وقت شیر گرم شده را مجددا فریز نکنید.

جهت رزرو مشاوره تلفنی و حضوری با این شماره تماس بگیرید 09374071940