خواص غوره و آبغوره برای درمان انواع بیماری

آبغوره چیست؟
آبغوره یا آب غوره نیز عصاره میوه غوره است که برای طعم دادن و ترش کردن غذا به کار می‌رود و برای ما ایرانیان به عنوان یک چاشنی عالی برای سالادها و پیش غذاها به حساب می آید.

خواص آبغوره

1. مبارزه با تومورهای سرطانی
۲: کاهش کلسترول بد
۳. عامل هضم راحت تر غذا
4. کاهش فشار خون و افزایش کلسترول خوب بدن
۴: از بین برنده کرم معده و روده
۵. افزایش آنتی اکسیدان
۶: درمان درد سیاتیک و کمردرد
۷. خاصیت قاعده آوری

نحوه مصرف غوره و آبغوره:

غوره به دلیل طعم ترشی که دارد، یک افزودنی عالی برای سالاد محسوب می‌شود. یک دسته غوره را در مخلوط کن ریخته و آب آن را در فریزر بگذارید تا در سس‌هایی که به سرکه نیاز دارند استفاده کنید. همچنین می‌توانید غذاهای سنتی ایرانی که در آن‌ها از غوره استفاده می‌شود (مانند خورشت کدو و بادمجان) را امتحان کنید و یا می‌توانید مقداری غوره را به مواد برگ موی شکم‌ پر مانند دلمه اضافه کنید.

جهت رزرو مشاوره تلفنی و حضوری با این شماره تماس بگیرید 09374071940